foto1

Ideeën en voorbeelden

Emotionbeads: beads (kralen) met emotie kunnen ook  geschonken  worden bij de geboorte van een kind of kleinkind. Bijvoorbeeld een holle kraal gevuld met de eerste haartjes van de dreumes met een zelf gekozen tekst op de zilveren kapjes. Voor de trotse oma of de kersversemoeder.

******************

Een moeder gaf zich zelf een prachtig geschenk op haar 50ste verjaardag. Een pluk bewaard blond haar van haar dochter toen ze peuter was. Samen met het donkere haar van haar dochter nu 24 jaar. Wat Swarofskie steentjes te samen opgesloten in een holle kraal afgewerkt met zilveren kapjes.
Versierd met de naam en geboorte datum van haar dochter in de kapjes.

******************

Een jonge dame was intensief bezich met haar paard na een erntig auto ongeluk raakte zij verlamd.
Paard rijden was voor haar verledentijd.Haar moeder schonk haar een holle kraal gevuld met wat haar van haar lieve paard Fabian.
Het dragen van de kraal gaf haar veel steun.Een stukje stof van de trouwjapon of de stropdas van de bruidegom. De gestrooide rijstkorrels of bloemblaadjes van het boeket.
Fijn als aandenken aan die prachtige huwelijksdag of als geschenk.

******************
Een dame was intensief opzoek geweest naar haar ouders. In India op de rijst velden hadden haar vader en moeder hun jaren door gebracht.

Ze kwam te laat haar ouders  waren beide overleden.Zij heeft  rijst mee genomen van de aker waar haar ouders werkzaam waren geweest.
Ik heb deze rijst korrels opgesloten in een holle glazen kraal. En afgewerkt tot een prachtig sieraad.
Hier heeft ze enorm veel steun aan, toch nog een aandenken aan haar ouders.

******************
Bijvoorbeeld vaders laatste gerookte  sigaretje.
Of het symbolisch op sluiten van uw laatste sigaret  ter ondersteuning van uw afkick proces.

Zo is er heel veel emotie te vangen in een glazen kraal en te vervaardigen tot een prachtig sieraad geheel naar uw wens.

Copyright © 2024, Emotionbeads | voorwaarden