foto1

krealine's blo🌺men

Krealine’s bloemen    


Hoe leuk! Samen met een vriendinnetje een buurvrouw of een moeder dochter workshop "bloemen maken" Van prachtig Florist crêpe papier. Ondervind zelf tijdens een workshop hoe het is om te werken met dit Florist crêpe papier.

Tijdens een workshop die ongeveer 2,5 uur duurt, leer je de basistechnieken die je nodig hebt voor het maken van papieren bloemen. Samen maken we een kleurrijk kunstwerkje die een ieder op fleurt als je hem weg geeft of voor thuis op de vaas. Kom een kijkje nemen in mijn papieren bloemen atelier Berkstraat 4 3434CB Nieuwegein.

 

 

*** Binnen kort geef ik workshops bij het tuincentrum Huiting tuincentrum 4133 LA te Vianen. Een prachtige locatie tussen de bloemen.

 

Op Facebook en Insta "Krealine.nl" staan de workschop data's of onder de knop shop-bloemen workshop. 

Voor de Poppie of wel de papaver soort.

 

Wil je een workshop boeken op de locatie Huiting Vianen. s'Morgens van 10u.-12.30 of s'middags 13.30-16u.

Via mail; krealine@planet.nl of bel/app 0651850433 kan ik je alle informatie geven. Je kunt een plekje reserveren via de knop"shop-bloemen workshop" kies je datum en of je s'morgens of s'middags komt. De kleurkeuze bepaal jezelf tijdens de workshop. Je plekje is geboekt als je betaald hebt via de shop. Ik stuur je dan een mailtje ter bevestiging. Mocht een workshop bij te weinig animo (2 of minder) niet doorgaan dan prikken we een andere datum.

Mocht je deze leuke workshop moeten annuleren doe dit dan 48 uur voor aanvang dan krijg je je geld terug of prikken een andere datum. Binnen 48 uur annuleren brengt Krealine €12,50 in mindering op het terug te storten geld. 

Ik kijk er naar uit om deze crêpe papier koorts aan jullie over te brengen.  

 

 

 

 

Copyright © 2024, Krealine | voorwaarden